top of page
Yazarın fotoğrafıGarandere

Güvenliğiniz Bizim İçin Önemli

Günümüzde ‘online alışveriş’ her şeye bir tıkla ulaşmanın en kolay yolu. Özellikle pandemi ile birlikte gıda, giyim, kitap, çiçek, elektronik eşya derken evimizin market alışverişini bile internet üzerinden yapar olduk. Elbette ki buna en büyük neden online alışverişin hızı ve pratikliği.


Bununla beraber alışveriş sitelerindeki seçeneklerse oldukça fazla. Ama internetin alışveriş için bu kadar çok kullanılması zararlı yazılımları da beraberinde getiriyor. Bu da alışveriş yaparken ‘kart bilgilerim çalınır mı?’ endişesi duymamıza neden oluyor.


Bu endişeyi ortadan kaldıracak basit bir yöntem var aslında. Alışveriş yapacağınız internet sitesini ETBİS sistemi üzerinden kontrol etmeniz mağduriyet yaşamanızı engelleyecektir.


ETBİS Ne İşe Yarar?


Ticaret Bakanlığı tarafından oluşturulmuş e-Ticaret (elektronik ticaret) bilgi ve sorgulama sistemidir. ETBİS'in amacı internetten alışveriş yapan tüketicileri korumak, e-Ticaret firmalarının bilgilerini kayıt altına alarak internette kayıt dışılığın önüne geçmek ve daha güvenli bir alışveriş ortamı sağlamaktır.


Unutmayın, ETBİS sizin siteye ulaştırdığınız bilgilerin şifrelenmesini sağlaması açısından son derece önemlidir.


www.garandere.com adresimizden kredi kartıyla yapacağınız tüm alışverişlerde güvenliğiniz için en son teknolojileri ve en iyi servis sağlayıcıları kullanılır.

Son Yazılar

Hepsini Gör

Kommentarer

Betygsatt till 0 av 5 stjärnor.
Inga omdömen ännu

Lägg till ett betyg
bottom of page